Nieuws.

 

Kom naar de open dag van Vleesbedrijf Koops zaterdag 22 april, 10.00-17.00, Dorpstraat 88 te Eexterveen.
Okken Mechanisatie is er bij met mooie machines om te bewonderen.

 

kuboto life logo


PERSBERICHT
Kubota introduceert de M5001N, een nieuwe generatie smalspoortrekkers (7 Februari 2017).
De nieuwe Kubota M5001N is speciaal ontworpen voor hoge prestaties in krappe werkomgevingen, zoals boomkwekerijen, boom- en wijngaarden.
Naast andere vernieuwde eigenschappen, heeft deze nieuwe trekker een krachtige dieselmotor, veelzijdige transmissie en een nieuw ontworpen cabine, voor een verbeterd comfort op lange werkdagen. Deze trekker-serie biedt u betrouwbare prestaties en verhoogde efficiëntie, met respect voor het milieu.
De M5001N is voorzien van een geüpdatete versie van de V-3800 viercilinder motor, voldoet aan Stage 3B en is leverbaar in drie modellen: De M5071N (73pk), de M5091N (93pk) en de M5101N (105 pk), leverbaar met veiligheidsbeugel of cabine.
Deze modellen maken indruk door hun bewezen, betrouwbare prestaties, hogere efficiëntie en milieu vriendelijkheid.
Dit is allemaal mogelijk door Kubota’s wereldwijde expertise in de dieselmotoren technologie.
Deze nieuwe motor is voorzien van een dieselpartikelfilter om de roetuitstoot te verminderen.
Daarnaast is het voorzien van een toerentalgeheugen management, het kunnen bewaren van twee instellingen om herhaalde werkzaamheden te vergemakkelijken.
De M5071N is ook uitgevoerd met deze 3,8 liter motor. Een unieke combinatie op de markt. Kubota heeft de brandstoftank herontworpen, om het zicht naar achteren te verbeteren en om een verbeterde uitlezing van het brandstofniveau te garanderen.

Kubota nieuw

Eenvoudig in gebruik, doordacht design en verassend comfortabel.
Door zijn veelzijdigheid, is de M5001N in staat om continue op een lage snelheid te rijden, wat productief werk mogelijk maakt.
De M5001N heeft een soepel en makkelijk schakelende transmissie met 6 gesynchroniseerde versnellingen, 3 groepen en Dual Speed technologie, dit geeft u 36 versnellingen voor- en achteruit, om de juiste werkomstandigheden te creëren. Alle modellen hebben een transmissieblokkering voor het parkeren, Bi-Speed Turn voor de kleinste draaistraal en een aftakastoerental van 540/540E/1000.
Het hydraulisch vermogen van de M5001N spreekt voor zich zelf. Kubota voegt standaard meer achter ventielen toe aan de drie modellen, tot 5 ventielen met volume regeling.
Aansluitingen naar voren zijn als optie mogelijk. Deze vernieuwde trekker is uitgebreid, zodat aanbouwwerktuigen die extra hydraulische mogelijkheden vragen, kunnen worden aangekoppeld. De meest uitdagende werkzaamheden worden hierdoor eenvoudiger.
Kubota heeft met de introductie van de nieuwe M5001N een nieuwe en comfortabele cabine geïntroduceerd. Deze cabine geeft de bestuurder een uniek gevoel van ruimte, een plezierige werkomgeving en excellent panoramisch zicht. Zijn zeer efficiënte dashboard zorgt voor optimale prestaties van de bestuurder.
Dankzij het multifunctionele, multi-view intellipanel en het overzichtelijke LCD-paneel heeft de bestuurder alle controlefuncties zichtbaar binnen één oogopslag.
Binnen in de cabine zijn alle belangrijke bedieningsfuncties aan de rechterkant van de bestuurder geplaatst, wat zeer gebruiksvriendelijk is,
net zoals het stuurwiel dat 40 graden kan kantelen.
Naast het verbeteren van het algemene design van de trekker, heeft Kubota de trillingen in de cabine verminderd zonder concessies te hoeven doen aan de standaard uitvoering zoals de dubbele spiegels en de makkelijke toegang tot de cabine met vlakke vloer.
Dit resulteert erin dat de bestuurder zich volledig kan concentreren op zijn taken en geeft hem de mogelijkheid optimale resultaten te behalen.
--Einde--

Over Kubota
Kubota Corporation, opgericht in 1890 door Mr. Gonshiro Kubota, aanwezig in meer dan 110 landen en een netto omzet van +1.5 biljoen Japanse Yen in 2015, is een producent van landbouw- en tuin- en parkmachines, motoren en grondverzetmachines.
Het hoofdkantoor is gevestigd op 2-47, Shikitsuhigashi 1-chome, Naniwa-ku, Osaka 556-8601, Japan.

 

Okken Mechanisatie is servicepartner van Qtrac Kubota in Noord-Nederland.

Kubota is een sterk opkomend merk in de agrarische sector. Vanaf december 2014 zijn de eerste trekkers  geproduceerd in het Noord-Franse Dunkerque. Het gaat om de trekkers van 130 tot 170 pk. De massa productie is gestart in April 2015. De verwachting is om 3000 trekkers te produceren in 2017.

Okken Mechanisatie  gaat samen met Mijno van Dijk Mechanisatie Sint Annaparochie een eerste invulling geven aan het Qtrac Servicepartner concept. Het unieke van het Qtrac concept is dat de verkoop- en serviceorganisatie gescheiden van elkaar gaan opereren; een in bestaande marktstructuren nogal ongebruikelijke benadering. Want goede, professionele service en nazorg zijn in de landbouw immers cruciaal! Mijno van Dijk vindt het dan ook van groot belang dat klanten kunnen rekenen op een professionele, maar laagdrempelige en klantgerichte serviceorganisatie. Het is dan ook de uitdaging om in het werkgebied een aantal technische en servicegerichte bedrijven te vinden, die het samenwerkings-concept omarmen en ondersteunen. “De nog steeds oprukkende schaalvergroting in de landbouw maakt het noodza-kelijk voor kleinere mechanisatie ondernemers, elkaar op te zoeken en in een grotere regio met elkaar te gaan samenwerken”.  

Zie voor meer Kubota op;

www.trekkerweb.nl

www.ke.kubota-eu.com/agriculture

 test

 

Okken Mechanisatie is erkend leerbedrijf.

In oktober heeft Jacob Okken met succes de cursus praktijkopleider bij Kenteq afgerond, goede stagebegeleiding is dus weer gewaarborgd bij Okken Mechanisatie.

Producten

 • mach.8.JPG
 • mach.9.JPG
 • mach1.JPG
 • m ach2.JPG
 • mach 3 (2).JPG
 • mach 3.JPG
 • mach 4.JPG
 • mach 5.JPG
 • mach 6.JPG
 • mach 7.JPG
 • mach 10.JPG
 • mach 11.JPG
 • mach 13.JPG
 • mach 14.JPG
 • mach 15.JPG
 • mach 16.JPG
 • wb 7.JPG

Fella

Zetor

Kramp

Strautmann

Branson

Te huur/koop

header

Molenwijk 6  |  9656 PG Spijkerboor  |  0598-491775  |  06-54688659

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00, zaterdag gesloten.

Facebook